Over ons

Wie zijn wij

Deuren Service Eemnes is een jong bedrijf met een aantal gekwalificeerde en ervaren monteurs die in heel Nederland op locatie industriedeuren kunnen herstellen, onderhouden en plaatsen. Het hoofdkantoor in Eemnes. Al onze monteurs zijn VCA gekwalificeerd en zijn op de hoogte van alle regels om op een veilige manier met industriedeuren te werken. Ze zijn zeer breed opgeleid waardoor ze aan de slag kunnen met industriedeuren van álle merken.

Deuren Service Eemnes heeft eigen monteurs in dienst die zich in heel Nederland bevinden. Dit betekent dat we snel ter plaatse kunnen zijn om in te spelen op zaken als schades en problemen. Voorraad en reserve onderdelen liggen op meerdere plaatsen in Nederland opgeslagen zodat het aanleveren van materiaal binnen een klein tijdsbestek gerealiseerd kan worden.

Service en kwaliteit

Bij Deuren Service Eemnes staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. U bepaalt de urgentie van een storing en wij zullen alles in het werk stellen om samen met u tot een passende oplossing te komen. We zijn een efficiënte organisatie met korte en effectieve communicatie lijnen, waardoor wij u een perfecte prijs-kwaliteit verhouding kunnen bieden. De onderdelen die wij gebruiken zijn van dezelfde dan wel betere kwaliteit dan uw huidige onderdelen. Daarnaast zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar, zodat storingen en problemen snel kunnen worden opgelost.

Heeft u vragen over onze diensten en producten, wenst u een vrijblijvende offerte of wilt u ons om een andere reden contacten? Vul dan het contactformulier in of bel ons op 0615087727